Tuesday, August 26, 2008

Robee, Jahani, Sue and Zaid

Pheeewwww..busynya saya...
weekend pack betul, dengan cupcakes, dengan wedding, dengan my family datang rumah..but happy, dapat jumpa anak-anak buah, and sanak sedara...

okeh meh kita tengok order sepanjang weekend lepas and semalam dan today punya order..ehehe today punya tuan order pun belum tengok lagi cupcakes dia..

okeh ni order from Robeeyah-thanks to you..
Photobucket

also robee punya..

Photobucket

Photobucket

then Jahani order this 16pcs for hantaran
Photobucket

Photobucket

and also Jahani untuk the kids,
Photobucket

Yang ini untuk anak buah punya wedding, dah mak penakan dia tokei cupcakes kan, apa lagi sponsor la.. ;) tapi mak chaq ni tak sempat beli fresh flower, bagitau bebudak ni, diaorang kata diaorang boleh belikan, uhuhu yang belinya anak-anak teruna trang tang-tang...boleh depa beli orkid ni je..hahaha itu pun beli kat india jual bunga kalung tepi jalan..hahah tak senonoh diaorang ni.. mak chaq depa ni dok pesan, kalau tak dak sangat hang pa beli bunga kekwa kaler purple dan putih.last-last depa bawa balik bunga ni..so last minute sgt..hentam sajalah..
Photobucket

Photobucket

Lagi order...
Sue yang bergeder-geder dengan kawan-kawan order ni, nak funky and ceria, and nak buat ala-ala cross word puzzle ni..
Photobucket

Photobucket
jenuhlah saya fikir, entah le kena mengena ke tak..tapi bila Sue sms bagitau dia happy suka sangat orang-orang lidi tu, saya pun lega..actually saya pun suka orang-orang lidi tu, cuma takut orang tak suka, jadi buat sikit je..ehehe kalau tau dia suka, saya lukis lagi, orang lidi naik basikal, orang lidi pegang belon..uhuhu mana tau..

Yang ini order dari Niza...petang ni baru nak ambil..ehehehe dapat tengok pic dulu la..
Photobucket

uhuks...susah tau nak lukis strawberry shortcake tu..ya ampun, jangan le korang mintak lukis minah ni lagi..nampak cam senang tp susah..ntah le jadi ke idak..
Photobucket

And last...yang ni saya punya sendiri nak kasi doktor dan nurse kat wad NICU yang take care baby Nur Alesya Qhaisara buah hati saya itu..
Photobucket

huh!! penat!!! coming ada lagi order menanti..no more order ye..dah full until 31hb ni...

2 comments:

sue said...

Tq Kak Peanut for the delicious & comel2 cup cakes... ;)

kawanSue said...


hehe.. nanti kenduri SUE bleh order la lagi.. ;p