Sunday, April 15, 2007

harga dan pakej

CUPCAKES
Cupcakes adalah dijual mengikut kotak
(min. order untuk size M ialah 25pcs, dan size S ialah 36pcs)

Sila nyatakan code dalam membuat order
(code ini ada semasa mengisi borang pesanan)

Size S 
S1 - 36pcs / box = RM70 (lebih kurang, 1.90/pcs)
S2 - 49pcs / box = RM90 (lebih kurang 1.80/pcs)
(size ni sesuai utk simple deco, bunga-bunga dan lukisan simple, love, butterfly, kalau nak lukis-lukis kartun agak terhad sbb sizenya yang kecil)
Lebih kurang RM1.90/pcs)
*Order lebih 200pcs diskaun RM1.70/pcs)

Size M 
M1 - 25pcs / box = RM60 (lebih kurang RM2.40/pcs)
M2 - 36pcs / box = RM85 (lebih kurang RM2.35/pcs)
(standard order untuk org yang berminat deco kartun-kartun dan simblo yang agak sukar spt company logo, branded logo etc..)
*order lebih 200pcs diskaun RM2.20- 2.00/pcs,
(bergantung kepada penggunaan warna, dan design, kalau simple-simple boleh bagi RM2.00)

*Please remind, utk pakej ini limit kepada 4 design decoration per box, contohnya 2 cartoon character + 2 flower, love or any design, or 4 cartoon character or any 4 simbol e.g kereta, butterfly, love simbol, swirl etc

***********************************************************

KEK BESAR
Harga kek tidak sama antara satu sama lain, bergantung pada design, flavour cake,

Kek bulat size 9 inci (bermula dari)
- choc moist + buttercream harga RM55 (berat 2.5kg+)
- Choc moist + choc ganache (RM65)

Kek Bulat size 9 inci (bermula dari)
- Buttercake or spongecake + buttercream Harga RM50
(flavour, vanilla, capucino, orange, strawberry, blueberry, chocolate)

*harga ni untuk basic deko, biasa-biasa.. flower, etc.. kalau ada aksesori, or lain-lain, harga sedikit berubah
*edible image print RM18 (without any editing), kalau perlu edit pic contoh, combine pic dengan character, atau gambar lain, supplier akan kenakan charge RM5, (RM18+RM5=RM23)
*kalau pic edible biasa, (beli ready made kat kedai bakeri) harganya cuma sekitar RM10 each)
*Please contact me for details harga untuk kek beso, sebab kalau nak cerita, panjang berjela kat sini :-D















*********************************************************


Pakej-pakej untuk majlis,

Cupcakes in a box
Photobucket
* 100-300 pcs = RM2.70/pcs
* 300-600 pcs = RM2.50/pcs
* 600-1000 pcs = RM2.30/pcs
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Cupcakes with dome casing

* 100-300 pcs = RM2.40/pcs
* 300-600 pcs = RM2.20/pcs
* 600-1000 pcs = RM2.00/pcs
* more 1000 pcs = RM1.80/pcs



Photobucket 









Photobucket
*untuk decoration seperti diatas lukisan ada tambahan harga, kerana rumit hendak menyediakan)


Bagi wedding cake tier macam ni harganya seperti berikut
Cupcakes size M
50 pcs = 2.70/pcs
100 pcs = 2.50/pcs
*(fresh flower arrangement dalam sekitar RM40-50 bergantung kepada jenis bunga and request by customer, nak over bunga ke..depends on budget u all)
*semoleknya ambil 60-70pcs above supaya cupcakes nampak penuh keliling, dan tak nampak banyak ruang kosong

and deposit untuk cake stand (cake board with decoration and glass stand) ialah RM30.00, kalau semua aksesori ini dipulangkan elok dan lengkap, wang RM30.00 akan dikembalikan.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

2 comments:

Zara Zainudin said...

salam..nak tanya ckit..
utk hantaran ade tambhan charge ker?
kek perasa ape?
design macm mane lak?sbb ngk kat cni byk bebeno design..tuh diorg yg reka sendri ker...

sy berminat nak tempah cup cake utk hntaran pertunangan member..tp still blur pasl cup cake nih...

gadismelayu said...

salam ,klu sy oder 100pcs,,tier 2 ada lg bsar ker..renda2 pda tier tu,, wana yg sma jgk ke nti,atau ada yg wana len?