Monday, August 18, 2008

Order by Kak Noni, MA (Mak Andeh)

NI order last week punya..punya busy tak sempat nak upload..
ni mencuri masa gak update sat..

Ni order dari Kak Noni, my senior masa kat uitm dulu..thanks ye kak noni yang comel nih..untuk birthday anaknya Erfan..

Photobucket

ini pula order dari Mazuin, thanks to Win, tema hitam putih, tapi tak boleh nak hitam sangat, dah lebih suku warna hitam digunakan tu, tak boleh lebih-lebih, tak elok, mmg susah nak dapatkan warna hitam dan kaler merah dalam bancuh cream ni, merah takkan dapat semerahnya, dan hitam takkan dapat hitam pekat, kecuali guna piping jelly.

Photobucket

Photobucket

ini pun Win punya order juga, untuk budak-budak katanya, tema spongebob and friends
Photobucket



ini pula, my bogger sis yang order, MA (Mak Andeh) yang katanya dia sampai ikat mati kotak box tu sebab bebudak suka beno bukak nak tengok cupcakes diaorg yang cute-cute itu, dan all the cousin birthday boy yang kenit-kenit punyalah suka,
Photobucket

thanks untuk semua...
muaahsss

1 comment:

MA & Brood said...

Pnut :

I start ikat simpul mati kotak tu bila budak-budak dah start "chop" cupcakes masing-masing. Kalau yang dah tua-tua reti bahasa tu, boleh la o-som kalau tak cukup. Ni takut yang si kenit-kenit kang sure ada yang melalak kalau tak dapat yang di chop-nya.


So kotak pun tutup dan bila dah last-last baru distribute-kan. Ada yang dapat bawak balik.


Thanks again!