Sunday, July 22, 2007

Weekend order
Nisa order 70 pcs Hot Wheels theme untuk Birthday anaknya, tapi susahnya alahai nak melukis keter sport atas cake yang sangat comei tu, saya call dia dan explain, nasib baik dia ok, katanya buat je la apa-apa yang budak lelaki suka. So ni la hasilnya..
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Then lepas tu prepare 600 pcs cuppies untuk BASF Family Day. Penatnya..Mujur ada import 2-3 'bibik' import yang menolong dari siang hingga siang semula.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Cute kan semua cuppies with fancy color and ribbon, comei sangat.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Then kak Mazni untuk si Cute Sarah punya birthday.. Happy Birthday Sarah..
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Esoknya prepare untuk my cousin kak Idah untuk rakan-rakan cikgu sekolah yang order untuk anak-anak mereka.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ok More update!!
Update 23/7/2007 (7.30 pm)

Date-date ni totally dah full..so sorry... my advice, kalau ada confirm date, contoh, wedding/bertunang or birthday, nak order, just isi je form, and saya akan block date tu terus, kalau order lebih 50 pcs..kalau sikit pun saya tengok jugak order lain pada hari yang sama, kalau total order pada hari yang sama sudah lebih seratus pcs, saya akan close order. Thanks...

Julai
24 - Selasa
28 - Sabtu
29 - Ahad
30 - Isnin

Ogos
2 - Khamis

4 - Sabtu
11 - Sabtu
14 - 18 (Selasa-Sabtu)

19-26 (seminggu-balik kampung maa)
30 (Khamis)

September
8 (Sabtu)
9 (Ahad)



2 comments:

nisa said...

my kids love the cupcakes,
and my guest pun suka :)
yummylicious the butter cream just nice not too sweet

thanks akak nanti bule order lagi eh
:)

Pnut said...

Nisa-thanks for your order...
mmg cream itu sengaja dikurangkan sukatan gulanya, because manis tak elok kan???

thanks...