Thursday, July 19, 2007

Update 20/7/2007 (9.40am)

Date-date ni totally dah full..so sorry... my advice, kalau ada confirm date, contoh, wedding/bertunang or birthday, nak order, just isi je form, and saya akan block date tu terus, kalau order lebih 50 pcs..kalau sikit pun saya tengok jugak order lain pada hari yang sama, kalau total order pada hari yang sama sudah lebih seratus pcs, saya akan close order. Thanks...

Julai
22 - Ahad
24 - Selasa
28 - Sabtu
29 - Ahad
30 - Isnin

Ogos
2 - Khamis
11 - Sabtu
14,15,16,17,18 (Selasa-Sabtu)

30 (Khamis)

September
8 (Sabtu)
9 (Ahad)


Oktober
16,17,18,19

Ok, litte update on previous order from Wana, from Putrajaya.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

hehehe as for me aku rasa ni deco simple-simple senang sikit nak buat deco for 50pcs ni, dapat disiapkan dalam masa lebih kurang 2 jam lebih je, and plus bancuh dan bakar cupcakes semua tak sampai 4 jam, heheh ini kes salah tengok date, ingatkan 18hb tu Khamis, rupanya hari Rabu, so apa lagi, hari Selasa malam, lepas Maghrib baru start buat kerja, mulanya Wana kata tak per, kalau tak sempat Khamis je dia amek, tapi aku rasa tak best, so siapkan jugak malam Selasa tu..Alhamdulillah, Wana happy dengan cuppies ni... Thanks Wana..

Now busy dengan 600 pcs for company family day cupcakes.... nanti kita update lagi...

3 comments:

kamben said...

hai kak pinat igt linda lagi tak?ehehe sajer nyibuk2 kat cni..ni la yg linda maksud kan ari tu ur cuppies same level ngan cup tu..it look more neat n nicer la kak...really love to see ur blog...(",)

1na said...

hehehehe kak pnut,

saya culik pic akak leh? hehehe gambar saya tak cun langsung. mula pasang angan nak beli camera digital. akaknya brand apa yer? berapa pixel?

Pnut said...

Kamben-tengkius... heheh cup camni leh la nak full...

1na-akak pakai Panasonic Lumix, 6.0MP, DMC FX-9, heheh tp skrang dah takder dah model tu, olympus pun ok gak...

or canon