Tuesday, May 29, 2007

To Intan Raihana, From Shuhairy a.k.a Napang

This is order from Napang, sorang kawan blogger yang lama, dari zaman dia di bumi Sakura, sampai dah jadi warga Selangor, and this cute cuppies untuk si dia, yang baru memulakan kerjaya di Maxis, good luck Intan Raihana, and best of luck to both of you, nanti kawen jangan lupa order cuppies lagik...hehehe..

Wording dia, "Congratulation Intan Raihana for new career in Maxis"
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Huhuhu so sweet... Nice to remember..
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Choice of the day..hehehe
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dan yang ini dari office mate dia jugak, untuk kids maybe, aku pun tak sure.. sorang nak lukis patrick (watak dalam Sponge Bob kartun tu) dan satu nak keter,
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Yang ini pun untuk si dia jugak, from his officemate jugak, tatau le dari siapa untuk siapa.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Disebabkan Napang ni pandai bodek aku, aku bagi dia free pink box deco nih, dan free jugak golden box tu, dan lagi bodek, aku ckp selalu kalau 4 pcs in golden box and deco ak jual RM10.00, tapi dia bodek-bodek aku cari terus jadi harga murah.. Ampeh Napang ni..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

5 comments:

napang said...

tq2

Anonymous said...

kak pnut.. tak mo delivery ke penang ke?.. huhuh.. geram jer tgk cupcakes yg comeyyyy nie...

Pnut said...

cik anon-boleh tunggu saya balik kedah nanti...tunggu update di blog ni or my personal blog ek..

Anonymous said...

Kak pnut,
First tym intan tgk cup cake ni rasa cam tak cayee jek sbb sgt comel n kiut2 betul cuppy cakes nie..smpai rasa cam syg nk makan dibuatnyer.. :P 10q soooooo much napangg.. :)

-intan-

Anonymous said...

Kak pnut,
First tym intan tgk cup cake ni rasa cam tak cayee jek sbb sgt comel n kiut2 betul cuppy cakes nie..smpai rasa cam syg nk makan dibuatnyer.. :P 10q soooooo much napangg.. :)

-intan-