Wednesday, May 30, 2007

Order from Faiza dan Ida Melissa

This is order from Ida Melissa, one of my blog reader jugak. Thanks to Ida, order untuk adik dia CT yang baru grad. And the theme is convo/graduation, I hope can do better than this. Apa pun, Ida happy dan teruja dengan little cuppies ni. Yeah...cute cuppies can bring a big happiness to people.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Yang ini pulak, dari Faiza, one of my DCL friend, and read my blog too. Thanks Faiza. Faiza sangat kejam hehehe kerana last minute order, tapi aku tak sampai hati nak kata no, coz Faiza selalu je cuba dapatkan stok kalau nak Red Guara Coffee, or apa-apa barang DCL. Thanks. Faiza, Faiza order untuk Taska anak dia, farewell sweet hana dengan pengasuh-pengasuh taska. Happy and touching momment.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Choice of the day
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Esok deliver 53 pcs to TMNET Cyberjaya for Faiza again (for hubby b'day) for Maya and her friend. And to Ila from Uniten 25 pcs... (huh penat tapi enjoy...I love baking and deco cuppies..)

2 comments:

Faiza said...

Tenkiu byk2 Pnut..sweetnya n sori di atas kekejamanku..ekekekek

MINAH CELOTEH said...

sunguh kreatif...siap clown dok kat atas cupkek lagik. Semoga perniagaan berkembang maju.