Wednesday, May 20, 2009

Fieza, Ogy, Ida Melissa, kak Nieza, Diana, Ieda, Adina, Rina

Okeh, baru nak upload pic yang terperap..
Last week order, choc cake for Fiza, Anniversary and birthday hubby dia.. Fiza request nak fresh flowers and fresh strawberry...



With Sexy Lingerie.. WOW!!!!

Ni dari Rina untuk kawan-kawan office..


Yang ini Diana from Melaka, order and request delivery the rumah kakaknya di Bangi, sempena besday anak buah dia

My officemate buli me to lukis Pokemon..uhuhu tak dapat nak lukis byk character sebab sibuk..sorrryy..

Ni kak nieza order untuk birthday anak dara dia..

Also for kak nieza

Ni Ani, order with superhero theme

Ogy- untuk Qaseh

Ieda untuk Ayin Birthday Bash

Also Ayin punya

Ida untuk baby Iman,

5 comments:

IeDa said...

kak, mmg best arr cuppies kak,,,pas ni leh order lg kan???

Pnut said...

Ieda-Alhamdulillah...boleh je nak order lagi..just fill in order ye..
tima kasih ye..

ogy said...

salam kak...

mmg sedap la cupcakes tu...
len kali bleh la tempah lagi kat AKAK...

ogy said...
This comment has been removed by the author.
ogy said...
This comment has been removed by the author.