Friday, December 12, 2008

Order sebelum raya haji and selepas raya haji..
penat dan busy tak sempat update sebelum balik kampung
balik kampung balik kelam kabut ialah terbaru ni lah..
menunaikan hajat seseorang yang dianggap regular sebab pernah menempah sebelum-sebelum ni, and pernah beberapa kalai sebelum cuba nak order, tp saya dah full sangat, maka sebelum balik kampung itu hari, sempat lah saya tunaikan hajat dia nak cuppies. terima kasih Robeeyah, yang masih dalam pantang pun sempat juga nak order cuppies.

So masih busy, just layan pic je la..
Ernie punya order
Photobucket

kak Nita
Photobucket

Nett dari yang dok kat ulu banat order untuk kawan dia kat office lama dia, ngada tau Nett ni.. (ehehe dia ni kawan saya, so boleh suka hati kutuk mengutuk)
Photobucket

Nurul untuk hantaran
Photobucket

Pjah untuk birthday and hantaran
Photobucket

Photobucket

uhuhu disebakan kelam kabut, berkemas nak balik kampung, saya tak sempat amek pic order Robeeyah punya..

And this is semalam punya order, suspen juga nak buat theme ini sebab untuk boss la kan.. Wan request nak theme golf and tennis, lega bila wan happy dengan hasilnya.. thanks wan..
Photobucket

Alhamdulillah, saya happy bila orang order cuppies happy. Insya-ALlah saya usahakan permintaan anda semua selagi saya mampu, kecuali kalau request theme yang susah-susah pening la saya...

Selamat hujung minggu.

3 comments:

Anonymous said...

pnut!! thanks!! my boss and colleagues like the cuppies so much! - regards,Wan

nett said...

sampai hati saya mengada tau

saya kasik upah 20 sen lagi utk duit minyak

uhuh

nett said...

oh, anyway thanks daling