Wednesday, July 11, 2007

7-8 Julai Order

Reminder:- Update 12/7/2007 (9.30am)
Close order

Julai
14, 15 dan 16 Julai (Sabtu, Ahad, Isnin)
18 Julai (Rabu)
19,20,21 - Khamis Jumaat dan Sabtu (full)

Ogos
11 (Sabtu)
14,15,16 Ogos (Selasa, Rabu, Khamis)

September
8 (Sabtu)

Makluman.. Ogos dan September, saya akan busy dengan urusan perpindahan rumah, jadi saya akan limit kepada certain numbers of order jer, so kalau ada yang berminat, sila maklumkan by isi the form awal ye...sebab saya tak nak nanti ada yang bersungut.. saya tidak mau ambil order, because every weekend saya perlu uruskan hal-hal berkaitan rumah jugak, renovation, and itu ini, so I must be very busy.. may be saya akan limit kepada 100 pcs order je per weekend, Untuk baking cuppies sekejap je, setakat nak bake 100 pcs, tak sampai 2 jam boleh settle, tapi untuk deco 100 pcs suppies, berjam-jam masa diambil, adakalanya saya mula kerja jam 9.00 malam, pagi pukul 4-5 pagi baru selesai.

Ok this is cuppies during last weekend.

Lin from Keramat untuk hubby tercinta
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nazira from Kelana Jaya
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Request Power Puff Girl, Spiderman and Princess, sori Nazira, dan try buat Ariel (Little Mermaid), Cinderella and SNow White, tapi sgt ampeh jadinya yang dapat PRincess Jasmine from Alladin je, oklah ek, cupcakes tu kecik je sasah nak deco dengan nozzle tu. Thanks for order Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dari Subang kami ke Bangi deliver untuk my close friend kawan masa kat UiTM dulu, untuk birthday anak dia Irfan, with special request, Spongebob and friends. Heheh funny, Irfan suka sangat, sampai tak nak bagi kawan-kawan kat Taska. Bila Umminya pujuk-pujuk bagitau nanti kawan nyanyi lagu Happy Birthday kat Irfan, baru dia nak kasi..soooo cuteee..
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dari bangi terus ke Kajang rumah Kak Idah, my cousin untuk makan-makan anak beranak, dan Nabila, my anak buah nak bagi kawan-kawannya..Thanks Kak Idah..
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

This weekend order totally close. Thanks to all..

1 comment:

Blueberry said...

Kak Pnut, saya minat dengan akak punya cuppies!!! Very the cantikkkk sangat!!!! Akak kalau kat Shah Alam akak deliver tak masa weekend?