Monday, June 25, 2007

Weekend order 23/24 June 2007

This is cuppies di buat during the weekend, or start malam Jumaat dah prepare order dah... perrghh penat, tapi enjoy, love baking dan deco cupcakes, and lagi happy bila orang-orang yang menerima or nak surprisekan orang tu sms say thanks, and they are happy dengan all the cupcakes. Thanks buddy...

Mula-mula prepare for Dina-Damansara (25 pcs + 6 pcs extra-medium)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Also for Dina untuk yang tersayang
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Then yang ini from seseorang to seseorang, with special request Bart Simpson, thanks Miss X from KL. (heheh bukan nama sebenar) terrer betul dia cari umah saya. Sekali harung terus sampai.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Esoknya start jam 4 ptg, prepare for all this order pulak, Zura from Kajang (25 pcs small)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Siap je Zura punya order terus siapkan Ummi punya order pulak, with purple and pink kaler(50 pcs small)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Siap ummi punya terus sambung buat Elya punya pulak (50pcs medium)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Then teruskan lagi siapkan untuk Eyzzah pulak
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Kemudian aku dah flat, pancit, pukul 3 pagi tido...semalam tu tido jam 4 pagi, dan bangun 8 pagi.
Then terus bancuh icing lagi, dan terus deco untuk Sha pulak, while darling pegi deliver ke Subang, hantar pada Elya dan Eyzzah. Balik dari Subang, darlign rehat kejap, aku tekun siapkan Sha punya order, petang tu kami sama-sama hantar ke Bangi untuk Sha and happy bila Sha kata anak-anak dia punyalah happy, Thanks Sha.
Sha request pink kaler, sebab si kecil suka sangat dengan pink kaler.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Balik dari Bangi, kami singgah ke rumah baru kami yang akan start renovation and kami pegi dengan niat nak jumpa jiran sebelah rumah berkenalan dan nak maklumkan dengan kerja-kerja renovation yang akan berjalan nanti, dan bawa kek ni untuk mereka. Kelam kabut sangat siapkan kek ni, deco tak sampai setengah jam, buat kelam kabut tak sempat fikir nak buat apa, cik abang dah tunggu mundar mandir nak pegi..hehehe kita pun laju je deco ala kadar saja.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

And choice of the day..here..
Dina request extra box deco, and ni pic box set of 6 pcs cuppies.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


pink dan purple theme for Umi
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

*Yang terlupa di ambil gambar order from Nila-Cyberjaya lps siapkan Nila punya kalut siapkan deco cake utk jiran baru, then terus keluar dari rumah, lupa sangat amek pic cupcakes Nila.. Nila...kalau awak ada amek pic tu email le kat saya ye....

1 comment:

umi said...

k pnut..thanks for the lovely cakes...sangat cantik dan sedap..most of my frens suke dgn ur cakes..esp for those yg tak suke icing manis sangat including me.. yg best nye party for bebudak tapi mak bapak budak yg xcited makan hahahahaha....thanks!!!