Friday, June 8, 2007

From Shariah to Husna

Shariah dari DBP order cute cuppies ni dengan theme color purple dan oren untuk cute sister dia Husna kat Kementerian Pelajaran Malaysia, Husna happy giler bila dapat surprise dari kakaknya. Lepas deliver, saya sms Husna, wish her happy birthday and hope dia suka with my cuppies, then Husna reply, dia suka sangat, cute dan sedap. Alhamdulillah... seorang lagi rakan dapat digembirakan.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ok thanks to Shariah, and Happy Birthday to Syahrul Husna....

Reminder
Next coming order (9 dan 10hb)
- Marsya (Subang Jaya)
- Zira (Serdang)
- Syidah (Bangi)
- Ilyana (Putrajaya)
- Nida (Putrajaya)
- Dell - Shah Alam

- Lin (Shah Alam)

1 comment:

madulebah said...

Kak, thanks kek harituh.. semua orang teruja.. Budak-budak tu pun suka..

pas tu, kakak kita (wife abg Zul) dok termimpi-mimpi kek akak.. ahahaha.. 3 bijik dia sorang je yg makan haritu.. pastu dia beriya-iya nak kek besar pulak.. dia kata yang besar pun dia boleh habiskan kalau sedap macam tuh...

harap boleh dipertimbangkan yach